dinsdag 19 december 2017

Wij zetten ons in voor Music For Life!

Klik hier voor de foto's


Reeds enkele jaren werden er op school knuffelbeertjes verkocht ten voordele van GO! For life, de overkoepelende actie van het GO! voor Music For Life. Dit jaar wilden de leerlingen zelf de handen uit de mouwen steken en een heuse benefietactie op touw zetten.

De kleuters kozen voor een kerstshow, zij verwenden op donderdagnamiddag 14 december de ouders en grootouders met een kerstoptreden en dessertbar in de refter van de school.

De leerlingen van het lager organiseerden diezelfde dag een talentenmarkt doorheen de school. Elk kind heeft wel een talent, iets waar hij of zij in uitblinkt. In groep, in duo of alleen; iedereen kwam aan bod. Van voetballen tot koken, van dansen tot knutselen of voordragen.

In de gezellige winterbar konden de bezoekers daarna nog terecht voor een kop glühwein, warme chocolademelk of een jenevertje.

Als goed doel kozen de kinderen voor de Wetterse VZW Deelpunt: VZW Deelpunt is een sociale kruidenier, op maat van de armen. Hier wordt voedsel gratis gegeven en huishoud- en verzorgingsproducten worden verkocht aan een fractie van de normale winkelprijs. De leerlingen brachten ook allemaal een bezoek aan Deelpunt, zodat ze goed weten waar hun ingezamelde centjes terecht zouden komen.


Dinsdag 19 december op het forum wordt het eindbedrag bekend gemaakt… spannend afwachten dus!                              

Deel 2: foto's van Ibe uit leefgroep III

Geen opmerkingen:

Een reactie posten